93 722 73 14 nou3@nou3.cat

Avís Legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges i qualsevol altre material, son propietat de Nou 3 disseny i coordinacio SL o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a Nou 3 disseny i coordinacio SL.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les següents condicions:

  • Només està autoritzat l’ús personal no comercial. No està permesa la modificacio del web ni dels seus continguts.
  • Nou 3 disseny i coordinacio SL no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.
  • En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informacio que permeti identificar la persona física usuària del web.

En compliment amb el deure d’informacio recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informacio i del Comerç Electrònic, a continuacio es faciliten les següents dades: El titular dels drets de propietat intel·lectual del web així com el responsable del tractament de les dades d’identificacio personal recollides a través del web https://www.nou3.cat és propietat de Nou 3 disseny i coordinacio SL amb domicili al Camí Antic de Sant Cugat, 80, 08192 Sant Quirze del Vallès (Barcelona), amb CIF B-61365482.