93 722 73 14 nou3@nou3.cat

Política de privacitat

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.nou3.cat.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la deteccio de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalitzacio (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informacio de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessio en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessio, també es configuraran diverses galetes per desar la informacio d’inici de sessio i les opcions de visualitzacio de la pantalla. Les galeres d’inici de sessio duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu "Recordeu-me", l’inici de sessio persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessio, les galetes d’inici de sessio seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vos, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interaccio amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interaccio amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessio en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

Quan de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderacio.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informacio personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informacio personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informacio.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxers amb l’exportacio de les vostres dades personals, incloses qualsevol dada que ens hagueu proporcionat vosaltres. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou qualsevol dada que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de deteccio de brossa automatitzat.

Informacio de contacte

Informacio addicional

Com protegim les vostres dades

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

De quins tercers rebem dades

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

Requisits de divulgacio reglamentària de la indústria